بررسی شیائومی ردمی Note11S
ردمی ، زیر برند شیائومی به سرعت توانست محبوبیت درخوری را با گوشی هایی که به بازار عرضه کرده است، پیدا کند. گوشی هایی که تحت این سری تولید می شوند با قیمت حدودی ۵ میلیون تومان در بازار به فروش می رسد. در اغلب آنها کفه مشخصات سنگین تر از کفه قیمت است.
امروز ما می خواهیم یک گوشی از جدید ترین سری این برند را مورد بررسی قرار دهیم. ردمی Note11S حد فاصل میان گوشی های ردمی نوت ۱۱ و ردمی نوت ۱۱ پرو را پر می کند. طراحی و صفحه نمایش را از نوت ۱۱ به ارث برده، ولی دوربین و پردازنده آن مثل ردمی نوت ۱۱ پرو است.

حالا اصلی ترین سوال برای یک کاربر این است که آیا ردمی Note11S در این محدوده قیمت ارزش خرید دارد یا نه.
طراحی
خب، از بخش طراحی شروع می کنیم، Redmi Note 11S از نظر طراحی بسیار شبیه به Redmi Note 11 است، به اندازه ای که حتی در کنار یکدیگر قابل تشخیص نیستند، همان زبان طراحی ساده و اجزای ظاهری یکسان.

همان پنل پشتی پلاستیکی مات و فریم فلزی. ابعاد آن هم ۱۵۹.۹ در ۷۳.۹ در ۸.۱ میلی متر و وزنش آن هم ۱۷۹ گرم است، از نظر مقاومت هم از معیار های استاندارد IP53 پیروی می کند.
در لبه بالایی آن جک هدفون ۳.۵ میلی متری و بلستر IR را مشاهده می کنیم. شاید برای بعضی از شما ها سوال پیش بیاید که ” بسلتر IR ” دیگه چیه، این سنسور به شما امکان می دهد تا تلویزیون خود را با استفاده از برنامه Mi Remote کنترل کنید، این قابلیت را برخی گوشی ها می توانید پیدا کنید.
این گوشی دارای یک جفت اسپیکر استریو در بالا و پایین گوشی است که تجربه صوتی خوبی را در هنگام تماشا فیلم و گوشش دادن به موسیقی برای کاربر انتقال می کند.

تنها عنصر متفاوت طراحی ۱۱S با ۱۱ ماژول دوربین Note 11S است که آن هم زمانی که دو گوشی را به صورت رودررو قرار می گیرند، معلوم می شود که سنور اصلی ردمی نوت ۱۱S بیرون زدگی بیشتری از نوت ۱۱ دارد.
این بیرون زدگی بیشتر به واسطه استفاده از سنسور دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی است که در ردمی نوت ۱۱ پرو هم استفاده شده است.
صفحه نمایش
صفحه نمایش ردمی نوت ۱۱S دقیقا همان صفحه نمایش ۶.۴۳ اینچی آمولد استفاده شده ردمی نوت ۱۱ با رزولوشن فول اچ دی پلاس است. شیائومی ادعا می کند که حداکثر روشنایی این صفحه نمایش ۱۰۰۰ نیت با قابلیت روشنایی خودکار فعال است. دقت رنگی پنل ۱۱s دقت رنگی بالایی هم دارد.

همانند نوت ۱۱، نوت ۱۱S هم دارای نرخ تازه سازی ۹۰ هرتزی است، بنابراین تجربه دیداری لذت بخشی را انتقال می دهد، به خصوص زمانی که روی صفحه نمایش اسکرول می کنیم، به روان بودن پنل پی می بریم.
سخت افزار
در مرکز پردازش های این گوشی از تراشه مدیاتک هلیو G96 استفاده شده است. این همان تراشه ای است که در ردمی نوت ۱۱ پرو هم استفاده شده است.
این تراشه با وجود اینکه قدیمی است ولی کارایی بهتری نسبت به هر دو پردانده دیگر استفاده شده در این سری دارد. لازم به ذکر است که G96 بر خلاف پردازنده های دیگر که طی فرایند ۶ نانومتری ساخته شده اند، بر اساس استاندارد های قدیمی ۱۲ نانومتری تولید شده است.

با این حال، از نظر عملکرد هلیو G96 کمی سریعتر از پردازنده اسنپدراگون ۶۸۰ نوت ۱۱ است. امتیازات کسب شده در بنچمارک گیکبنچ، گویای این برتری جزئی است امتیاز چند هسته ای کسب شده این پردازنده ۱۸۷۵ است که در مقایسه با امتیاز ۱۷۰۱ نوت ۱۱ کمی بهتر است.
ردمی نوت ۱۱S دارای دو نوع رم ۶ یا ۸ گیگابایتی ، و دو نوع حافظه داخلی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایتی است.
دوربین
ردمی نوت ۱۱S دارای همان ماژول دوربین چهارگانه استفاده شده در ردمی نوت ۱۱ پرو است. رهبری این ماژول دوربین به عهده سنسور دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسی است (که یک سنسور تصویر بزرگ برای یک گوشی میان رده محسوب می شود) ۱/۱.۵۲ اینچی است.

البته لازم به اشاره است که در این گوشی شما به صورت استاندارد تصاویر کامل ۱۰۸ مگاپیکسلی را دریافت نمی کنید. شیائومی برای دریافت خروجی تصاویر ۱۲ مگاپیکسی در این ماژول از باندینگ پیکسلی ۹ در ۱ استفاده می کند. این خروجی توسط یک سنسور دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسی ۱۱۸ درجه ای، سنسور ماکرو ۲ مگاپیکسلی و سنسور عمق ۲ مگاپیکسی میسر می شود.
کیفیت تصویر مناسب است و در نور خوب و محدوه دینامیکی مناسب جزئیات فراوان است. شیائومی هوش مصنوعی را به طور پیش فرض فعال نمی کند و این چیز خوبی است. در حالت شب این دوربین برای روشن کردن صحنه ها به خوبی کار می کند. با این حال نبود لرزشگیر سطح خروجی را بسیار کاهش می دهد.

تصاویر سنسور اولتراواید خوب است ولی دیگر به پای تصاویر ثبت شده با سنسور اصلی نمی رسد و هیچ موقع نمی توان جزئیات یا محدوده دینامیکی این دو را مقایسه کرد.

در بخش فیلمبرداری، نوت ۱۱ اس عملکرد نه چندان خوبی دارد و حداکثر کیفیت آن ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه است و از لرزشگیر هم پشتیبانی می کنند. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نسبتا خوبی ثبت می کند ولی رنگ پوست را غیر طبیعی جلوه می کند. در حالت پرتره هم جزئیات لبه سوژه با تاری پس زمینه ترکیب می شود.
نرم افزار
میان روی سری ردمی نوت ۱۱ از جعبه با سیستم عامل اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 13 همراه است. قدرت نرم افزاری شیائومی با پتانسیل شخصی سازی در این گوشی هم نمایان است.
کاربر می تواند تم ها و اکثر بخش های پوسته را سفارشی سازی کند، یا صفحه اصلی و منو ها را آنطور که خودش می خواهد بچیند.

باتری
ردمی نوت ۱۱S مثل دیگر مدل های سری ردمی نوت ۱۱ دارای یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که در صورت استفاده معمولی یک روز کامل شما را یاری می کند.
در بخش شارژ، ۱۱S دارای یک آداپتور ۳۳ واتی پرو درون جعبه است، شاید برایتان سوال پیش بیاید که این سرعت شارژ را در مدل قبلی آن هم شاهد بودیم، ولی آنطور که به نظر می رسد نیست و شیائومی آمده با ایجاد برخی تغییراتی باعث افزایش سرعت شارژ آداپتور ۳۳ واتی خود شده است، به واسطه ایجاد این تغییرات پسوند پرو به قسمت آخر نام آداپتور اضافه کرده است.
آداپتور ۳۳ واتی پرو به گفته ردمی می تواند در عرض ۳۰ دقیقه باتری را از ۰ تا ۶۰ شارژ کند. پس می توان انتظار داشت که در عرض یک ساعت ۱۰۰ درصد را تحویل بدهد، پس می توان گفت نسبتا سریع شارژ می کند.

ختم کلام
گوشی شیائومی ردمی Note11S ترکیبی جالب از ردمی Note11 و دوربین ردمی Note11Pro است. ارزش خرید این گوشی مثل دیگر مدل های این سری نسبتا بالا است. و می توان گفت برای کاربرانی که دوربین برایشان مهم است ولی نمی خواهند پول زیادی برای یک گوشی خرج بکنند، این گوشی گزینه مناسبی می تواند برایشان باشد.
استفاده از پردازنده قدیمی هلیو G96 مزایا و معایبی را برای ۱۱S به همراه دارد، اول از خوبیش بگیم، این پردازنده با اینکه قدیمی است ولی قوی تر از پردازنده استفاده شده در نوت ۱۱ است ولی از آن طرف به واسطه فناوری قدیمی تر کاهش عمر باتری را شاهد هستیم.
___ با سیم پو باش تا از دنیا دور نمونی ___