
پردازنده اگزینوس ۱۰۰۰ حدود ۳ برابر سریعتر از اسنپدراگون ۸۶۵ است
پردازنده اگزینوس ۱۰۰۰ حدود ۳ برابر سریعتر از اسنپدراگون ۸۶۵ است
همه ما می دانیم که سازنده کره ای که در صنعت گوشی های هوشمند یکه تازی می کند در بسیار از بخش های دیگر هم فعالیت محسوس دارد و دستگاه های الترونیکی زیادی را تولید می کند.
یک از آنها پردازنده های موبایل است. اما پردازنده های اگزینوس به اندازه پردازنده های کوالکام و مدیاتک در بازار محبوب نیستند. علاوه بر این، حتی می توان گفت که این تراشه ها را نمی توان با تراشه های کیرین تولید شده توسط هواوی مقایسه کرد.
اما این امر به زودی تغییر خواهد کرد. اخیرا سامسونگ پردازنده اگزینوس ۱۰۰۰ را فاش کرده است. این پردازنده بر خلاف سایر پردازنده های سامسونگ، از فناوری پردازنده گرافیکی RDNA استفاده می کند.
فناوری پردازنده گرافیکی RDNA در ژوئن سال گذشته توسط سامسونگ ابداع شد و جایگزینی خلف برای پردازنده گرافیکی مالی موجود در بازار خواهد بود.
با توجه به استفاده از پردازنده گرافیکی RDNA، امتیاز که عملکرد اگزینوس ۱۰۰۰ کسب کرده بسیار مناسب است. این پردازنده در منهتن امتیاز ۳.۱ را در ۱۸۱FPX کسب کرده است. این تفریبا ۵۰% بالات از پردازنده گرافیکی آدرینو ۶۵۰ استفاده شده در اسنپدراگون ۸۶۵ است. باید این نکته را هم در نظر بگیریم که این کوچکرین تست موجود است.
در تست نرمال Aztec ruins که به عملکرد بالا نیاز دارد، اگزینوس ۱۰۰۰ با سرعت ۱۳۸ فریم بر ثانیه پشت سر گذاشت. این تقریبا ۲.۵ برابر بالاتر از اسنپرداگون ۸۶۵ است. در تست حداکثری Aztec ruins، میزان فریم اگزینوس ۱۰۰۰ به ۵۸ فریم بر ثانیه رسید، که این هم تقریبا ۳ برابری بیشتر از اسنپدراگون ۸۶۵ بود.
پیش بینی می شود که پردازنده اگزینوس ۱۰۰۰ در پایین سال جاری یا اوایل سال آینده منتشر شود و از یک فرایند ۵ نانومتری استفاده کند.
بنابراین، گلکسی نوت ۲۰ که در نیمه دوم سال جاری عرضه خواهد شد، مجهز به آن نخواهد بود. احتمالا باید انتظار داشته باشیم که این پردازنده برای اولین بار در سری جدید پرچمدار گلکسی S شروع به کار کند.
___ با سیم پو باش تا از دنیا دور نمونی ___