قابلیت پیام پنهان واتساپ معرفی شد:ویژگی بسیار جذاب

قابلیت پیام پنهان واتساپ معرفی شد:ویژگی بسیار جذاب

واتساپ یک قابلیت منحصر به فرد و خوبی را از خود به نمایش گذاشته است و با معرفی یک قابلیت بسیار ایده آل و جذاب ویژگی های خود را افزایش داده است، در این حالت جدید شاهد ناپدید شدن پیام های ارسال شده در واتساپ بعد از ۷ روز هستیم که یک ویژگی مناسب و پرکاربرد محسوب می شود.

در این حالت کاربر می تواند در چت های شخصی و همچنین در گروه هایی که در آنها مکالمه های زیادی انجام می دهد با استفاده از این قابلیت شلوغ و پر تراکم بودن پیام ها در چت ها را از بین ببرد و شاهد سبک بودن و همچنین خوانا بودن بخش های گفت و گو در این اپلیکیشن باشیم.

برای استفاده از این قابلیت، کاربران باید به بخش Disappearing Messages مراجعه کنند و با فعال کردن این ویژگی پیام هایی که ارسال می کنند بعد از ۷ روز به طور خودکار ناپدید می شود و این موضوع باعث می شود تا تعداد مکالمه ها در چت های گروهی و شخصی کاهش یابد و همچنین کاربران می توانند این پیام ها را ذخیره سازی کنند.

قابلیت پیام پنهان واتساپ یک ویژگی مناسب و خوبی از سوی واتساپ محسوب می شود که به نظر می رسد این بار برای افزایش رابط کاربری و سطح رضایتمندی کاربران عرضه شده و همین موضوع نشان دهنده یک ویژگی بسیار مناسب و ایده آل می باشد که این شرکت توانسته آنرا اجرایی کند.

این پیام ها بعد از ارسال شدن حدود ۷ روز دیگر ناپدید می شوند اما اگر کاربر مورد نظر که گیرنده پیام می باشد بیشتر از ۷ روز صفحه خود را بروزرسانی نکرده باشد آن پیام در بخش اعلان های آن فرد نشان داده خواهد شد که یک ویژگی عجیب دیگر این قابلیت محسوب می شود.

عرضه قابلیت پیام پنهان واتساپ

عرضه قابلیت پیام پنهان واتساپ

اگر شما یک پیام با قابلیت ناپدید شونده به گروهی ارسال کنید که در آن این قابلیت فعالسازی نشده است، بعد از گذشت ۷ روز پیام ناپدید نخواهد شد، کاربران می توانند برای داشتن یک پشتیبان از پیام های خود از بخش پشتیبان گیری اقدام کنند تا تمامی پیام ها حتی پیام های ناپدید شونده نیز در این بخش ذخیره سازی شوند.

همچنین در این قابلیت تمامی عکس ها و ویدیو هایی که از واتساپ دریافت می کنید در این حالت فعال باشد تمامی این محتوا ها بعد از ۷ روز از بین خواهند رفت، بخاطر همین موضوع شما می توانید با مراجعه به صفحه اطلاعات مخاطب مورد نظر و زدن گزینه Save to Camera Roll و همچنین گزینه Never می توانید از این حالت جلوگیری کنید.

این ویژگی یکی از جالب ترین و همچنین قابل توجه ترین قابلیت هایی می باشد که واتساپ برای کاربران خود در نظر گرفته است و می توان حساب ویژه و خاصی روی این قابلیت بازکرد، به نظر شما این ویژگی مورد استقبال کاربران قرار خواهد گرفت. همچنین در پایین مراحل فعال سازی این حالت را مشاهده کنید.

___ با سیم پو باش تا از دنیا دور نمونی ___

منبع digitaltrends

نظر شما در مورد این مطلب چیه

آدرس ایمیل شما بصورت عمومی در نظرات منتشر نخواهد شد.

لطفا از ارسال نظرات نامرتبط با این مطلب خودداری نمایید.

سیم پو از کوکی ها صرفا جهت بهبود بخشیدن تجربه کاربری شما در این وبسایت استفاده خواهد کرد.

باشه ممنون
اطلاعات بیشتر