آموزش محدود کردن دسترسی به عکس پروفایل تلگرام

محدود کردن دسترسی به عکس پروفایل تلگرام

تلگرام یکی از شبکه های اجتماعی تاپ دنیا می باشد که توسط برادارن روسیه ای دروف تاسیس شد. این پیام رسان بعد از متولد شدن روز به روز پیشرفت کرد. تا به امروز تلگرام بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر فعال دارد که پیش بینی شده این مقدار تا سال ۲۰۲۲ به یک میلیارد می رسد.

این پیام رسان به اینکه در ایران فیلتر می باشد ولی در حدود ۵۰ میلیون کاربر ایراین دارد که در یک حساب سر انگشتی می توان گفت بیش از نصفی از جمعیت ایران در این شبکه اجتماعی اکانت دارند. در بخش پیام ها در این پیام رسان هم که روزانه بیش از ۱۵ میلیارد پیام رد و بد می شود.

البته لازم به ذکر است که این آمار در فوریه ۲۰۱۶ آپدیت شده است. بزرگترین کانال تلگرام، کانالی با نام HINDI HD MOVIES است که دارای ۳.۲ میلیون دنبال کننده می باشد. کانال رسمی خبر های خود تلگرام بیشترین میزان بازدید را با ۱.۶ میلیون در دست دارد.

این پیام رسان روز به روز با افزایش کاربران امکانات خود را هم آپدیت و افزون تر می کند. یکی از این امکانات که تفاوت زیادی از بدو تولد تلگرام تا به امروز کرده است، حریم خصوصی و امنیت می باشد. با قوی شدن این بخش اطمینان کاربران هم به این پیام رسان بیشتر و بیشتر می شود.

ما هم امروز تو این آموزش قصد داریم یکی از قابلیت های این بخش را به شما شرح دهیم. این بخش حریم خصوصی مربوط به محدود کردن دسترسی به تصویر عکس پروفایل تلگرام است.

محدود کردن دسترسی به عکس پروفایل تلگرام
پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را نیز مطالعه نمایید

محدود کردن دسترسی به عکس پروفایل تلگرام

شما در این بخش می توانید دسترسی به تصویر پروفایلتان را تنظیم کنید به زبان ساده یعنی اینکه افرادی را که می توانند تصویر پروفایتان را ببینند، محدود کنید. برای استفاده از قابلیت در تلگرام شما باید به بخش تنظیمات مراجعه کرده و سپس روی حریم خصوصی و امنیت کلیک بکنید.

بعد از وارد شدن به قسمت حریم خصوص و امنیت شما با گزینه های زیادی روبرو می شوید که مربوط محدود کردن های اکانت تلگرام شما می شود. برای محدود کردن دسترسی به تصویر پروفایل تلگرام تان شما باید دنبال گزینه تصویر پروفایل / profile photo بگردید و بعد از پیدار کردن روی آن کلیک کنید.

در قسمت تصویر پروفایل شما می توانید دسترسی به تصویر پروفایل تلگرامتان را محدود کنید. این بخش شامل سه گزینه می باشد که شامل دسترسی آزاد ( برای همه)، فقط مخاطبین خودتان (مخاطبین من) و انتخاب مخاطبین است.

این قابلیت به صورت پیش فرض روی گزینه نمایش برای هه تنظیم شده است اما اگر شما می خواهید تصویر پروفایل تان فقط برای مخاطبین تان نشان داده شود می بایستی گزینه (مخاطبین من ) انتخاب کنید. ولی اگر می خواهید تعداد دلخواهی از مخاطبین فقط به تصویر پروفایل تان دسترسی داشته باشیند باید آخرین گزینه یعنی افزودن مخاطبین را انتخاب کنید.

اینگونه شما می توانید کسانی را که به تصویر پروفایلتان دسترسی دارند را محدود کنید.

___ با سیم پو باش تا از دنیا دور نمونی ___

منبع cimpoo

نظر شما در مورد این مطلب چیه

آدرس ایمیل شما بصورت عمومی در نظرات منتشر نخواهد شد.

لطفا از ارسال نظرات نامرتبط با این مطلب خودداری نمایید.

سیم پو از کوکی ها صرفا جهت بهبود بخشیدن تجربه کاربری شما در این وبسایت استفاده خواهد کرد.

باشه ممنون
اطلاعات بیشتر