
شرکت مدیاتک با معرفی تراشه های دایمنسیتی ۸۱۰۰ و دایمنسیتی ۹۰۰۰ نشان داد که می تواند در بازار گوشی های پرچمدار قد علم کند.. با وجود این دو تراشه قدرتمند، شرکت مدیاتک امروز به طور رسمی از پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۱۳۰۰ رونمایی کرد. این تراشه به عنوان تراشه پرچمدار این شرکت در سال ۲۰۲۲ معرفی شد.
تراشه دایمنسیتی ۱۳۰۰ به عنوان جانشین دایمنسیتی ۱۲۰۰ که سال گذشته معرفی شده بود عرضه خواهد شد. در پردازنده جدید شاهد رفع اشکالات و بهبود تمامی نواقصات موجود در نسخه قبلی خواهیم بود. تراشه جدید مدیاتک از لحاظ قیمتی نسبت به پردازنده هاای دایمنسیتی ۸۰۰ و ۹۰۰ گران تر خواهد بود و از ۸۱۰۰ و ۹۰۰۰ ارزان تر.
به نوعی میتوان گفت یک تراشه پرچمدار مقرون به صرفه از سوی مدیاتک خواهد بود. از کاربرد های این پردازنده میتوان به گوشی های قاتل پرچمدار نیز اشاره کرد. تراشه دایمنسیتی ۱۳۰۰ دارای ۸ هسته CPU فعال است که ۴ هسته Cortex-A78 با قدرت انتقال ۳ گیگاهرتز و ۴ هسته Cortex-A55 با قدرت انتقال ۲ گیگاهرتز دارد.
پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۱۳۰۰ با فرآیند ساخت ۶ نانومتری TSMC ارائه خواهد شد و از برنامه های ۶۴ بیتی نیز پشتیبانی خواهد کرد. پردازنده گرافیکی ARM Mali-G77 MC9 بر روی این مدل پیاده سازی شده است که به اندازه دایمنسیتی ۱۲۰۰ قدرت گرافیکی دارد.

از نظر ارتقا، دایمنسیتی ۱۳۰۰ از ISP بهبود یافته استفاده میکند که قابلیت پشتیبانی از سنسور دوربین ۲۰۰ مگاپیکسل را برای گوشی های هوشمند به ارمغان میآورد. علاوه بر این، شاهد پشتیبانی از رمزگشایی AV1 با شتاب سخت افزاری بهتر برای بخش سریعتر کیفیت ۴K هستیم. ISP ارتقا یافته در این نسخه باعث میشود کیفیت تصاویر کم نور ارتقا قابل توجهی داشته باشد.
بهرهگیری از هوش مصنوعی باعث افزایش کیفیت در این نسخه خواهد شد و خروجی با کیفیتی نسبت به مدل قبلی ارائه خواهد کرد. از دیگر ویژگی های این تراشه میتوان به پشتیبانی از حداکثر حافظه رم ۱۶ گیگابایتی از نوع LPDDR4x با سرعت ۴۲۶۶ مگابیت بر ثانیه اشاره کرد. همچنین قابلیت پشتیبانی از صفحه نمایش هایی با رزولوشن بالا و فناوری ۵G در این مدل به کار گرفته شده است.
گوشی های وان پلاس نورد ۲T و ردمی نوت ۱۲ از جمله محصولاتی هستند که برای اولین بار از تراشه دایمنسیتی ۱۳۰۰ استفاده خواهند کرد.
___ با سیم پو باش تا از دنیا دور نمونی ___